Alle arrangementen bij De Koetsier zijn all-inclusive!

Vegetarisch of heeft u een allergie? Meld het ons, wij kunnen u adviseren!

  • Kinderen 0 t/m 4 jaar gratis. 

  • Kinderen 5 t/m 12 jaar 50% korting.                                                                                                                            


Aantal personen:
20 - 100

Prijs per persoon:
€ 27,75

Specificaties:

Luxe Lunch/Koffietafel

Zeer geschikt voor een familie- reünie. Te reserveren vanaf 11:00 uur tot 15:00 uur. Ideaal voor bedrijven of als tussenstop langs de Dollard Route met de fiets.

Het buffet bestaat uit: groentesoep - rundvleeskroket- kartoffel & huzaren salade - croissants - donuts -  luxe bolletjes-vruchtenbroodjes - wit en bruin brood- krenten - en suikerbrood - beschuit - roggebrood - 4 soorten vleesbeleg - kaas - zoetbeleg - saladebar. Inclusief koffie,thee, jus de orange, melk en karnemelk naar behoefte.

Vanaf 20 personen.                                                                                                                 

Prijs persoon € 27,75

 

 Wat zeggen onze gasten?

 Het was geweldig! Jullie hebben topwerk geleverd gisteravond! Wij hebben van onze gasten alleen maar complimenten gehad over de locatie, het heerlijke eten en de supergezellige en vriendelijke bediening! Het was een feest om lang over na te praten! BEDANKT!!!!!!!  

          Fam. Gijsbertha


 Op aanraden van een andere moeder hebben wij het verjaardagsfeest van onze oudste hier gevierd. Ik kan kort zijn; het was SUPER!! De kinderen vonden het heel leuk. Wat ik écht bijzonder vond was de gemoedelijke sfeer. Echt uniek, geen massagedoe en je hebt geen 'hinder' van andere mensen. Volgend jaar zeker weten weer!  

          Fam. de Vries uit Roden