Wanneer u een party bij De Koetsier heeft gereserveerd is het wellicht een idee om een all-round zanger(es) bij te reserveren. Deze zijn zeer ervaren in het entertainen van jong tot oud publiek. 

Bijvoorbeeld tijdens een all-inclusive barbecue arrangement is dit zeer gezellig. Borrelen, hapje eten en een dansje tussendoor. Bij een bruiloft is het een zeer leuke afwisseling met een dj. Wij als partycentrum De Koetsier kunnen u de volgende artiesten van harte aanbevelen. 

Jordi Weijer  http://www.jordiweijer.com

Jessy Arjaans http://www.jessymusic.eu

Richard van der Weide  http://www.zangerrichard.nl

"in onze zaal en ons feestcafe is een lichtshow met podium aanwezig"

 Dj Beez & Lady S is een ervaren dj duo, ze hebben jarenlang ervaring met bruiloften en tal van andere feesten & partijen. Tevens verzorgen ze feest fotografie. Dit alles zeer professioneel verzorgd.   http://www.djbeez.nl 


Wat zeggen onze gasten?

 Het was geweldig! Jullie hebben topwerk geleverd gisteravond! Wij hebben van onze gasten alleen maar complimenten gehad over de locatie, het heerlijke eten en de supergezellige en vriendelijke bediening! Het was een feest om lang over na te praten! BEDANKT!!!!!!!  

          Fam. Gijsbertha


 Op aanraden van een andere moeder hebben wij het verjaardagsfeest van onze oudste hier gevierd. Ik kan kort zijn; het was SUPER!! De kinderen vonden het heel leuk. Wat ik écht bijzonder vond was de gemoedelijke sfeer. Echt uniek, geen massagedoe en je hebt geen 'hinder' van andere mensen. Volgend jaar zeker weten weer!  

          Fam. de Vries uit Roden