Gaat u trouwen? U wilt een receptie houden? Dan is de Koetsier de perfecte locatie!

Bent u op zoek naar een betaalbaar, gezellig en een spetterende locatie? dan is de Koetstier te Siddeburen dé ideale locatie voor u. 

Wij verzorgen uw bruiloft en/of receptie tot in de puntjes. Van de bruidstaart tot een trouwauto aan toe, de Koetsier regelt het voor u.

Meer informatie? Neem dan contact op of bel ons. Wij maken graag een persoonlijke offerte voor u geheel vrijblijvend.

 Reviews van bezoekers

 Het was geweldig! Jullie hebben topwerk geleverd gisteravond! Wij hebben van onze gasten alleen maar complimenten gehad over de locatie, het heerlijke eten en de supergezellige en vriendelijke bediening! Het was een feest om lang over na te praten! BEDANKT!!!!!!!

Fam. Gijsbertha
  

Bruiloft

        DJ Beez & Lady S zijn een ervaren allround dj duo. Tevens verzorgen zij ook de feestfotografie. Party garantie met deze 2 dj's voor de prijs van 1!                                                                                                             

Met familie eerst heerlijk eten, vervolgens even uitrusten en de avond afsluiten met een knallend feest. Dit is allemaal mogelijk in De Koetsier, wij zijn uniek in zijn soort.

*Eten & drinken voor een scherpe prijs.
* Eventueel activiteit voor de gasten.
*Al sinds 1989 ruime ervaring in het verzorgen van feesten & partijen!
 
 
 

 

 

Receptie

Wilt een spetterend feest, of alleen een receptie? Wij kunnen een leuk arrangement voor u samenstellen, helemaal naar u eigen wensen.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een All-inclusive feest avond, met muziek! U kunt in ons Feest Café een zeer leuk kleinschalig feest of receptie geven. Kiest u voor een groter gezelschap dan hebben we onze grote zaal voor uw beschikbaar.

Kijkt u bij onze arrangementen voor een idee van een huwelijksfeest!